Lite om mig

Mitt namn är Malena.

Jag är fött i Köpenhamn i 1974 i en dansk/svensk familj.

Jag har bott i Sverige i många år och bor nu med min man några km utanför Laholm där jag jobbar hemma ifrån med min Forever business.

Jag är utbildad hudterapeut medicinsk fotvårdare och undersköterska och har båda erfarenhet av att vara anställd och egenföretagare. 

Som 25 åring startade jag mitt första företag, en skönhetssalong som jag lade mycket pengar på. Jag köpte allt från en lokal väntrums möbler ett stort varulager och mycket annat praktiskt och det var innan jag hade tjänad en enda krona. Helt enkelt en vanlig start för ett vanligt företag. Allt detta behöver man inte när man jobbar med Forever.

Jag har inte salongen kvar idag men jag vet vad det kräver att starta ett traditionellt företag som det jag hade.

I mitten av 2000-talet kom jag i kontakt med Forevers produkter då jag fick prova Heat Lotion som snabbt blev en av mina favoriter av det breda sortimentet som Forever erbjuder och som jag absolut inte vill vara utan. 

Med tiden har jag fått många favoriter bland produkterna och
nu är jag återförsäljare av Forever Living products. 

Jag hjälper andra att få deras Forever business till att blomstra så är du intresserad av att veta hur du kan skapa en extra inkomst eller en karriär med Forever hör av dig till mig då kan vi träffas via datorn eller i verkligheten.